De beste garage én service in het Westland

9,0
_MG_3267 Valstar 018.jpg

Klantenreview Autoservice Valstar

Avonturia de Vogelkelder

Jan, Donald en Jimmy Huijbers

’s-Gravenhage - Jan Huijbers van Avonturia De Vogelkelder is al jaren vaste klant bij Autoservice Valstar. Zowel zakelijk als particulier. Samen met zonen Jimmy en Donald is hij de trotse en enthousiaste eigenaar van de meest bijzondere dierenwinkel in de regio. Het 6.000m2 grote pand is een walhalla voor dierenliefhebbers en kinderfeestjes, compleet met dierenkliniek en dierenarts.

Leenauto
“Voorheen had ik onze auto’s in reparatie en onderhoud bij Roy’s vader”, vertelt Jan in Brasserie de OehOe op de eerste etage. “Maar toen Roy voor zichzelf begon, ben ik overgestapt omdat ik het de jonge ondernemer zo gunde. En dat is altijd supergoed bevallen. Ik zit hier op Kerketuinen midden tussen de autodealers, maar ik rij echt naar Kwintsheul hoor.” Hij lacht luid: “Die leenauto van Valstar staat hier mooi tussen!”

Vakman
“Ik beveel Autoservice Valstar graag aan bij anderen. In de autobranche is vertrouwen en een goede naam erg belangrijk. Autoservice Valstar heeft dat. Roy is een gigantisch vakman: hij heeft een natuurlijke betrouwbare uitstraling en is samen met zijn team serieus met het autovak bezig. Ik heb veel respect voor dit soort jonge ondernemers. Daar steek ik zonder nadenken m’n nek voor uit.”

Jeep
Midden in het woestijndecor staat een lichtbruine, gestrande jeep. Jan legt uit: “De jeep is gesponsord door Valstar en in de kofferbak liggen een paar slangen. De motor is eruit en het voertuig kan alleen geduwd worden. Veel bezoekers maken er foto’s van. Die jeep past perfect in onze ontdek- en safari-sfeer.”

Supertevreden
Jan wordt altijd een dag voor een onderhoud of reparatie gebeld. “Ik ben nogal chaotisch, dus een herinnering kan geen kwaad”, grinnikt hij. “Service en degelijkheid staan bij Valstar centraal, naast de garanties die je niet vraagt, maar wel krijgt. Ik ben echt supertevreden. Roy is een kleine ondernemer die eigenlijk heel groot is”, benadrukt hij stellig.

Avonturia De Vogelkelder
Kerketuinenweg 3
2544 CV  ’s-Gravenhage
T: 070 363 7272
I: http://www.avonturia.nl/

Ad Koremans

Ad Koremans

Kwintsheul - Koremans Woning- en Projectinrichting is gevestigd aan de overkant van Autoservice Valstar. Het bedrijf van Ad en Len Koremans is gespecialiseerd in het compleet inrichten en decoreren van woningen, kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Het bedrijf levert o.a. stoffering, behang- en schilderwerken, binnenzonwering en raamdecoratie.

Gunnen
“Roy en Debby waren al klant bij ons en Debby’s vader George van Velthoven kende ik goed”, begint Ad. “Toen ik hoorde dat Roy voor zichzelf ging beginnen hier aan de overkant, was het een kwestie van gunnen. Dat was wel een overweging want onze neef verzorgde toen ons wagenpark. Logistiek gezien was Autoservice Valstar natuurlijk ideaal. Inmiddels hadden we ook tien bedrijfsauto’s rijden. Na een goed gesprek met onze neef besloten we met Roy zaken te gaan doen.”

Visie
Ad noemt in één zin de specifieke kenmerken van Autoservice Valstar: “Klantgericht, eerlijk, betrouwbaar, goede service en natuurlijk vakkennis. Met name de klantvriendelijkheid vind ik een pré. Dat is bij ons bedrijf ook een vereiste. Je kunt overal je geld kwijt”, benadrukt hij, “maar de manier waarop je ontvangen wordt, of ze zin hebben in het werk en hoe men een probleem verhelpt is erg belangrijk. Dat is mijn visie als ondernemer. Dat verwachten mijn klanten ook van ons bedrijf.”

Regiebasis
Ad Koremans werkt op regiebasis met Autoservice Valstar. “Dat houdt in dat we bij een servicebeurt of reparatie niet eerst vragen wat het kost. Het gaat puur op vertrouwen. Als er onvoorziene dingen zijn geven ze altijd een belletje en laten ze de keuze bij ons. Als ik bel halen ze vaak dezelfde dag de sleutel en auto hier op, rijden de auto in hun garage, zetten ‘m weer terug voor de zaak en komen netjes de sleutel brengen en zich afmelden. Wij hoeven zelfs niet naar de overkant!”, besluit hij tevreden.

Ad Koremans Woning- en Projectinrichting
Bovendijk 12
2295 RZ Kwintsheul
T: 0174 29 7374
I: www.adkoremanswonen.nl