De beste garage én service in het Westland

9,0
2016-09-02 09.04.03.jpg

Het team van Autoservice Valstar

Bas Heijker
“Ik maakte kennis met deze werkplaats via mijn stage. Ik heb de vierjarige opleiding Motorvoertuigen van het Mondriaan gevolgd en oriënteer me nu op de opleiding eerste auto elektricien. Omdat ik hier diverse keren stage liep en op zaterdagen en in de vakanties al werkte, kreeg ik een vast contract. Elke dag met iets anders bezig zijn en niet elke dag aan hetzelfde type auto werken, is één van de voordelen van deze werkplaats. Ik ga hier in ieder geval een goede carrière tegemoet.”

Tim Langerak
“Ton Zuijderwijk, de vader van Roy, is altijd mijn leermeester geweest bij een ander autobedrijf. Toen hij stopte ben ik bij Valstar teruggekomen. Tijdens mijn opleiding liep ik hier namelijk al stage. Ik probeer vaak elektronische storingen op te zoeken. Het meten en controleren van bedradingen, spanningen en storingen leer je door het te doen. Ik ben echt van de praktijk. Daarnaast dient de interne communicatie ook goed te zijn. We moeten samen correct overleggen over de onderdelen en het bestellen ervan want anders moet de klant wachten.”

Charlotte van Steensel

Charlotte komt uit Monster is 25 jaar. In haar vrije tijd is ze veelal op de dansvloer te vinden, geen danswedstrijd laat zij verschiet gaan en keert dan ook geregeld met een podiumplek huiswaarts.

Charlotte is sinds mei 2016 lid van Team Autoservice Valstar. Binnen ons team zorgt zij voor de dagelijkse werkzaamheden aan de receptie, van telefoon, tot planning, van onderdelen tot aan een heerlijk kopje koffie. Charlotte regelt het allemaal. "Ik ben de duizendpoot binnen ons team, dit past me goed, ik groei nog elke dag in de functie als receptioniste." 


Dennis Dracht

Dennis is na heel wat maanden stage gelopen te hebben bij ons sinds juli 2016 officieel member of Autoservice Valstar.

Hij heeft zijn opleiding Eerste Autotechnicus afgerond en klaar voor een mooie toekomst binnen Autoservice Valstar. Naast het sleutelen aan auto's, slaat hij ook graag een balletje op de tennisbaan in zijn vrije tijd. Dennis wil zich graag nog meer laten bijscholen op het gebied van elektronica, maar ook de opleiding APK keurmeester staat op zijn wensenlijst.


Dennis van der Kaaij

Dennis komt uit 's-Gravenzande is 19 jaar en in zijn vrije tijd doet hij aan drummen. Twee avonden in de week gaat hij naar het Mondriaan College in Den Haag waar hij de opleiding 1e Autotechnicus niveau 3 volgt. Zijn toekomst ziet hij rooskleurig in bij Autoservice Valstar. "Ik wil graag doorleren voor APK keurmeester en diagnosespecialist, en binnen Autoservice Valstar krijg ik daar alle ruimte voor."

José Dekkers
Autoservice Valstar zocht negen jaar geleden een interieurverzorgster en na het zien van de advertentie in de krant besloot ik te solliciteren. Naast deze baan werk ik ook met verstandelijk gehandicapten en de afwisseling is erg leuk. Vanwege mijn onregelmatige nachtdiensten kom ik eens per week wanneer het uitkomt. Sinds de verbouwing is het voor mij prettiger en schoner werken. Ik heb ook eens meegedaan aan een Ladies Night. Dat was erg gezellig maar als m’n auto wat mankeert vraag ik het natuurlijk wel aan de jongens.”