De beste garage én service in het Westland

9,0
2016-09-02 09.04.03.jpg

Het team van Autoservice Valstar

Bas Heijker
“Ik maakte kennis met deze werkplaats via mijn stage. Ik heb de vierjarige opleiding Motorvoertuigen van het Mondriaan gevolgd en oriënteer me nu op de opleiding eerste auto elektricien. Omdat ik hier diverse keren stage liep en op zaterdagen en in de vakanties al werkte, kreeg ik een vast contract. Elke dag met iets anders bezig zijn en niet elke dag aan hetzelfde type auto werken, is één van de voordelen van deze werkplaats. Ik ga hier in ieder geval een goede carrière tegemoet.”

Dennis Dracht

Dennis is na heel wat maanden stage gelopen te hebben bij ons sinds juli 2016 officieel member of Autoservice Valstar.

Hij heeft zijn opleiding Eerste Autotechnicus afgerond en klaar voor een mooie toekomst binnen Autoservice Valstar. Naast het sleutelen aan auto's, slaat hij ook graag een balletje op de tennisbaan in zijn vrije tijd. Dennis wil zich graag nog meer laten bijscholen op het gebied van elektronica, maar ook de opleiding APK keurmeester staat op zijn wensenlijst.


Charlotte van Steensel

Charlotte komt uit Monster is 25 jaar. In haar vrije tijd is ze veelal op de dansvloer te vinden, geen danswedstrijd laat zij verschiet gaan en keert dan ook geregeld met een podiumplek huiswaarts.

Charlotte is sinds mei 2016 lid van Team Autoservice Valstar. Binnen ons team zorgt zij voor de dagelijkse werkzaamheden aan de receptie, van telefoon, tot planning, van onderdelen tot aan een heerlijk kopje koffie. Charlotte regelt het allemaal. "Ik ben de duizendpoot binnen ons team, dit past me goed, ik groei nog elke dag in de functie als receptioniste." 


José Dekkers
Autoservice Valstar zocht in 2103 een interieurverzorgster en na het zien van de advertentie in de krant besloot ik te solliciteren. Naast deze baan werk ik ook met verstandelijk gehandicapten en de afwisseling is erg leuk. Vanwege mijn onregelmatige nachtdiensten kom ik eens per week wanneer het uitkomt. Sinds de verbouwing is het voor mij prettiger en schoner werken. Ik heb ook eens meegedaan aan een Ladies Night. Dat was erg gezellig maar als m’n auto wat mankeert vraag ik het natuurlijk wel aan de jongens.”