De beste garage én service in het Westland

9,0
_MG_3147 Valstar 002.jpg

Ook voor uw leaseauto kunt u terecht bij Autoservice Valstar

Als zakelijke autorijder kunt u ook met uw leaseauto terecht bij Autoservice Valstar. Wij zijn een gekwalificeerd onafhankelijk autobedrijf, die gespecialiseerd is in vakkundig onderhoud, snelle reparatie en optimale dienstverlening aan alle merken leaseauto’s.

Aanmelding en afhandeling
Autoservice Valstar regelt de gehele aanmelding en afhandeling van het onderhoud of schade met uw leasemaatschappij. Uiteraard verzorgen zij een haal- en brengservice of krijgt u representatief vervangend vervoer aangeboden. De vakmensen van Autoservice Valstar hebben up-to-date kennis van de laatste technieken, ongeacht merk of type auto. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties met behoud van de fabrieksgarantie.

Dichtbij
U bent als leaserijder niet verplicht om de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij de aankoopdealer te laten verrichten. Deze dealer bevindt zich vaak niet in de buurt. Autoservice Valstar is wel dichtbij, ideaal dus om te combineren met een vrije dag of een thuiswerkdag. En als u in de toekomst voor een ander merk leaseauto kiest, hoeft u niet van autobedrijf te wisselen!

Voordelen
Autoservice Valstar heeft de volgende voordelen:
- correcte afhandeling volgens de eisen van uw leasemaatschappij;
- nakomen van afspraken;
- reparatie binnen 5 tot 10 werkdagen;
- uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparatie;
- altijd snel en flexibel een afspraak maken, ook online;
- vervangend vervoer;
- haal en breng service;
- dichtbij, dus ook bij u in de buurt;
- kennis van de laatste elektronica;
- persoonlijke service;
- erkend door BOVAG.