De beste garage én service in het Westland

9,0
_MG_3313 Valstar 023.jpg

Leenauto

Bij Autoservice Valstar staat het woord ‘service’ niet voor niets in de bedrijfsnaam! Een van de meest gebruikte services bij het autobedrijf is de leenauto-service. Wanneer u uw auto of bedrijfswagen niet kunt missen stelt Autoservice Valstar gratis een leenauto beschikbaar, waarvan u alleen maar de brandstof hoeft te betalen. Eventueel zijn er ook twee gratis leenfietsen beschikbaar.

Melden bij afspraak
Als u gebruik wilt maken van de leenauto, dan dient u dit te melden bij het maken van uw afspraak voor onderhoud of reparatie. Doet u dit niet, dan kan Autoservice Valstar geen vervangend vervoer garanderen. De leenauto’s zijn klein van formaat en geschikt voor normaal woon- en werkverkeer. Indien u voor uw werk een ander type leenauto nodig heeft, kunt u dit regelen met de receptioniste.

Haal- en brengservice
Als u geen leenauto nodig heeft, kunt u natuurlijk gebruik maken van de haal- en brengservice. Uw auto wordt bij u thuis of op het werk opgehaald en weer teruggebracht. Op deze manier zorgt Autoservice Valstar dat u geen hinder ondervindt als uw auto in de garage aanwezig is!