De beste garage én service in het Westland

9,0
_MG_3280 Valstar 019.jpg _MG_3177 Valstar 007.jpg

Kwaliteit & Garantie

Via het BOVAG-keurmerk heeft u garantie op alle reparaties uitgevoerd door Autoservice Valstar. Dit keurmerk garandeert betrouwbaarheid, kwaliteit, service en dus zekerheid van het aangesloten garagebedrijf. BOVAG controleert regelmatig de deskundigheid en betrouwbaarheid van de aan haar gecommitteerde bedrijven.

Fabrieksgarantie
Indien u elders een nieuwe auto heeft gekocht, behoudt u de fabrieksgarantie als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door Autoservice Valstar. Het wordt wel eens gedacht dat u verplicht bent om uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u de auto heeft gekocht. Dit is een groot misverstand. In de Europese wetgeving is het zelfs verplicht dat de autokoper de vrijheid heeft om zelf te bepalen waar het onderhoud uitgevoerd wordt.

Probleemloos
Bij Autoservice Valstar blijft uw fabrieksgarantie gewoon in tact. Alleen als er een bijzonder defect is, kan de fabrikant eisen dat de betreffende reparatie uitgevoerd moet worden door de merkdealer. Ook in dit geval kunt u bij Autoservice Valstar terecht. Zij zorgen ervoor dat uw merkdealer wordt ingeschakeld zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

BOVAG Keurmerk

Autoservice Valstar is al jarenlang in het bezit van het BOVAG-keurmerk. Dit keurmerk garandeert betrouwbaarheid, kwaliteit, service en garantie voor nieuwe voertuigen, occasions of andere mobiliteitsdiensten. Zoekt u zekerheid? Kies dan voor het BOVAG-bedrijf Autoservice Valstar.

 Door het BOVAG-keurmerk heeft u:
- garantie op reparaties;
- duidelijke voorwaarden;
- gespecificeerde facturen;
- bemiddeling bij klachten.