BCS Valstar

Autoservice Valstar: Service is een mentaliteit

Autoservice Valstar is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en (lichte) bedrijfswagens tot 3500kg. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Historie Autoservice Valstar

 

Vanaf 1 april 2003 zijn Roy en Debby Zuijderwijk eigenaar van Autoservice Valstar. Het autobedrijf groeide van twee monteurs en een werkplaats receptionist naar de huidige 4 monteurs en een werkplaats receptioniste. “De vader van Cor Valstar is in de jaren dertig begonnen met het leveren van mest en grond per schuit en later stookolie per vrachtauto”, antwoordt Debby. “Door de omschakeling van olie naar gas liep het tankvervoer terug en begon hij in 1968 met de verkoop en service van het Japanse merk Mazda.

 

Cor Valstar senior was toen de eerste Mazda-dealer van Zuid-Holland. In 1971 werd dit pand aan de Bovendijk gebouwd op een terrein van 5.352 m2. Vervolgens kwamen klanten jarenlang naar Valstar voor verkoop, schadeherstel, onderhoud en reparatie van hun (bedrijfs)auto.”

 

Eigen zaak
Roy: “In 2003 werd ik benaderd of ik de werkplaats voor mijn rekening wilde nemen. Werken in de garage was mij met de paplepel ingegoten. Ik was toen in dienst bij een ander bedrijf en had al eerder de wens van een eigen zaak. In april namen Debby en ik het over en in oktober hielden we een zeer geslaagd Open Huis. Helaas viel daarna in november mijn klankbord weg. Dat was onverwacht en echt een schok. In korte tijd had ik enorm veel van Cor Valstar senior geleerd.” 

 

Kennis
“De kwaliteit van het team is erg belangrijk”, benadrukt Roy. “Met name van houding en service richting de klant, als ook de mate van professionaliteit en kennis van de auto-industrie. We stimuleren het volgen van technische- en praktijkgerichte opleidingen en werken regelmatig met leerlingen of stagiaires. De theorie is complexer want de voertuigen van tegenwoordig zitten vol met elektronica. Dat was vroeger wel anders”, merkt hij op.

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Autoservice Valstar op een rijtje

 

  • Altijd onderhoud zonder overleg
  • Verassend betaalbaar
  • Merkonafhankelijk
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Bovendijk 15 in Kwintsheul. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen